Gebakken Ricotta met Griekse pasta

Gebakken Ricotta met een groentenmengeling is een super leuk alternatief. De kaas “droogt” in de oven waardoor je een vaste zachte kaas hebt. Verwacht niet te veel smaak, dus combineren met een zachte rode of witte wijn.

Gepaneerde puntpaprika met nori

Snitzels kennen we allemaal. Maar paneer eens een puntpaprika. Lekker als voorgerecht of bij een schotel van couscous of andere granen.

Tiramisu met Speculaas een Marsala

Een klassieker. Iedereen kent dit dessert, maar wij maken het met speculaas en Marsala. Geen Amareto, waardoor het nog zachter en fruitiger proeft.

Vegan Steak Tartaar

Een steak tartaar is één van de gekendste voorgerechten op resteaurant. Dit vegan alternatief gebruikt tomaat als alternatief. Maar zonder de zurige sappen en pitjes zodat zelfs een niet-tomaat liefhebber dit smaakt.

Gepofte aardappel met ei en jalapeñosaus

Een heel eenvoudig gerecht waarvan je snel denkt “dit maken we te weinig”. Misschien at je vroeger wel stoemp met melksaus en een gekookt eitje. Maar nu brengen we dit samen in één gerecht met een pikante toets van jalapeño en eventueel aanvullend wat paprika.

Rode kombucha mousse

Pizza Bianci is een alternatief op de klassieke tomatensaus pizza’s die iedereen kent. Hier ken je echt alle richtingen mee uit.

Lasagne zonder oven

Lasagne is een makkelijk gerecht waarin je al je resten van groenten kwijt kan. Maar maak eens een lasagne zonder oven? Met champignons en mozarellakaas? Heel snel en eenvoudig gemaakt. Het lijkt zelfs niet op de klassieke lasagne en je kan er menig mensen mee verbazen.

Dit kan zo op het menu bij een sterrenchef.

Pizza Bianci

Pizza Bianci is een alternatief op de klassieke tomatensaus pizza’s die iedereen kent. Hier ken je echt alle richtingen mee uit.